zaterdag 31 december 2011

29 Januari 2012: Nieuwjaarsborrel!

Op 29 januari 2012 heffen we het glas op een mooi watersportjaar 2012. Vanaf 15:00u is iedereen, ook niet-leden, welkom in de Sailor's Inn.

Dus, heeft u een ligplaats in de Jachthaven Bruinisse? Dan bent u van harte welkom op de Nieuwjaarsborrel van de watersportvereniging. En misschien vindt u dat wel zo gezellig dat u meteen lid wilt worden...

Voor de leden is dit het uitgelezen moment om vooruit te blikken op het seizoen 2012 en het voorstel voor de activiteitenkalender te bekijken. We hebben het plan om er een actief en vooral heel gezellig seizoen van te maken. Samen met jullie gaat dat ons vast lukken!

Deelname is gratis.
Het is wel prettig als u, d.m.v. een reactie op deze webpagina, tijdig even aangeeft of u komt en met hoeveel personen. Alvast bedankt.

Tot 29 januari in de Sailor's Inn!

3 opmerkingen:

1. Karin en Marc van de OHO, box M70, zijn er bij.

BeantwoordenVerwijderen
  2. Via email hebben we nu ongeveer 20 aanmeldingen ontvangen. Het gaat gezellig worden, maar er is nog ruimte voor nieuwe deelnemers.

3. Goede Middag,

Leuk, weer even gezellig bij kletsen, echter kom ik alleen. Petra heeft nog andere dingen te doen helaas lukt het haar niet.

Tot morgen
    John van Leeuwen