zondag 29 januari 2012

Nieuwjaarsborrel

Met een klein, maar fijn gezelschap hebben we getoost op het aankomende seizoen. Er staat veel op de agenda dit jaar en we hopen op een groeiend aantal deelnemers. Aan het enthousiasme van de aanwezigen op deze borrel zal het in ieder geval niet liggen! Sailor's Inn, bedankt weer voor de gastvrijheid en het heerlijke glas prosecco!

1 opmerking:

1. Dank aan de opkomst van de 'harde kern' van actieve leden waar we altijd op kunnen rekenen. EN we hebben er 2 nieuwe leden bij. Welkom bij de club! Een van hen was een beetje aan de late kant. Hij was eerst een stukje gaan zeilen. In de kou. Vergezeld door een nieuwsgierige bruinvis even op en neer naar Bommenede. Kijk, dat zijn de echte watersporter liefhebbers!
    Gelukkig had Sailor's Inn een heerlijk plekje bij de open haard voor ons vrij gemaakt. Top!
    Marc

BeantwoordenVerwijderen