donderdag 31 mei 2012

KNRM evenement op Jachthaven Bruinisse, zaterdag 9 juni 2012

Op 9 juni organiseert Saving CE (Hogeschool Rotterdam - Communicatie) in samenwerking met de Koninklijke Nederlandse Redding Maatschappij (KNRM) een evenement in de jachthaven van Bruinisse.

Nodig uw vrienden uit via de speciale ‘Een dagje Bruinisse’ pagina op Facebook.

Eén dag die helemaal in teken staat van de KNRM. Jong en oud kunnen genieten van zon, water en een heleboel leuke activiteiten. Onder andere aan een ballon waarin over het water gelopen kan worden. De kleintjes kunnen lekker tekeer gaan op een springkussen.
Ook voor volwassenen is er op 9 juni genoeg te doen. Er wordt een braderie georganiseerd, er diverse demonstraties en natuurlijk kan men genieten van een hapje en een drankje.
De KNRM kan niet zonder haar donateurs en daarom zal er op deze dag aandacht aan worden geschonken. Met het hart op de goede plek staat de KNRM namelijk 365 dagen per jaar klaar voor mensen in nood en hulp op het water nodig hebben.

De mensen die donateur worden mogen op deze dag een keer meevaren met de reddingboot, indien de weersomstandigheden dit toelaat. We hopen op prachtig weer, maar neem uw paraplu voor de zekerheid mee.

Programma
Het evenement vind op 9 juni plaats in de jachthaven van Bruinisse, en zal duren van 11.00 uur tot 18.00 uur.

De volgende activiteiten vinden er plaats op het evenement:
-  Waterballen waarin de kinderen over het water kunnen lopen
-  Demonstraties van de KNRM in de haven van Bruinisse
-  Gratis workshops, gegeven door de KNRM
-  Springkussen
-  Bord met Rinus de Redder voor originele foto
-  Braderie met een diversiteit aan kramen.
-  Optredens van shantykoren
-  Informatie over de KNRM in de stand
- Nieuwe donateurs mogen een tocht maken met de reddingboot, wanneer weersomstandigheden dit toelaten.
Regels voor meevaren met reddingboot:
-  Reddingvest verplicht voor alle opvarenden (reddingvesten zijn beschikbaar bij de reddingboot)
-  Volg de aanwijzingen van onze bemanningsleden ten alle tijden op.

De volgende bedrijven maken het evenement mogelijk:
Move On Communicatie
Hollandse Helderheid