dinsdag 8 mei 2012

Zaterdag 12 mei 2012 – Puzzeltocht voor zeil- en motorjachten.

Op zaterdag 12 mei a.s. is het openingsfeest van Jachthaven Bruinisse. Onze club organiseert op die dag een leuke puzzeltocht voor zeil- en motorjachten. Iedereen mag mee doen. Vooraf aanmelden is niet nodig. De tocht duurt ongeveer 2 uur. Er is voor iedereen dus voldoende tijd en gelegenheid om de activiteiten op het haventerrrein mee te maken.
Het is geen snelheidswedstrijd, maar een leuke tocht voor alle leeftijden. En er zijn leuke prijzen mee te verdienen.

De beschrijving van de puzzeltocht is op zaterdag vanaf 10:00u af te halen op het havenkantoor bij de havenmeester.

Vereist: GSM-telefoon, waterkaart en slimme bemanning.
Niet vereist maar wel handig: kompas en verrekijker.

Start puzzeltocht: mag iedereen zelf bepalen. Tussen 10:00 – 14:30u.
Uiterlijk 16:30u: antwoorden inleveren bij de organisatie. Tijdens de puzzeltocht wordt duidelijk waar en hoe je de antwoorden kunt inleveren.

17:00u Prijsuitreiking. We verwachten iedereen bij het begin van de borrel ter gelegenheid van de opening van het seizoen 2012. Lokatie: op het centrale plein van de jachthaven.

Veel plezier!

Een reactie posten