vrijdag 15 juni 2012

Midzomernachttocht met BBQ in Bommenede – zaterdag 23 juni 2012

Op zaterdag 23 juni a.s. organiseert wsv Aquadelta een barbecue in de werkhaven van Bommenede, gevolgd door een midzomernachttocht.
Dit evenement is bedoeld voor alle leden van wsv Aquadelta en voor ligplaatshouders van Jachthaven Bruinisse.
Aanmelden: uiterlijk woensdag 20 juni a.s. door een email te sturen naar wsvaquadelta@gmail.com

19:00u Verzamelen bij het werkhaventje van Bommenede.
19:30u Aanvang BBQ
De vereniging zorgt voor barbecues, vlees, salades, sauzen, stokbrood, bordjes, bestek, etc.

Het is de bedoeling dat iedereen zijn eigen gekoelde drankjes mee brengt. Er is namelijk geen electriteit beschikbaar, dus iedereen valt terug op zijn eigen koelkast. De vereniging zorgt voor een beperkte hoeveelheid koud bier, wijn en frisdrank.

Als de weersverwachting wisselvallig is, zorgen we voor één of meer grote partytenten.
Maak ons gek en kom met zijn allen, zodat we moeten zorgen voor extra tenten.

23:00u. De liefhebbers vertrekken, zodra het donker is (rond 23:00u), als groep voor de tocht terug naar Jachthaven Bruinisse. Mensen die niet mee willen varen in de nachttocht, kunnen uiteraard gewoon de nacht doorbrengen in Bommenede.

Als er voldoende wind is, vertrekken we iets eerder voor een rondje om de Stampersplaat.

Als er geen wind is, vertrekken we zodra het donker is richting Jachthaven Bruinisse.
Let op: de betonning van de vaargeulen is sinds enkele jaren NIET meer verlicht op de Grevelingen. Daarom varen we als groep terug, om het wel veilig te houden.

Deelname is gratis voor leden.
Niet-leden betalen 17,50 per persoon

Aanmelden uiterlijk woensdag 20 juni a.s.