maandag 13 augustus 2012

Zeilwedstrijd, zondag 26 augustus 2012

Op zondag 26 augustus 2012 organiseert wsv Aquadelta een zeilwedstrijd. Deelname is open voor leden en ligplaatshouders van Jachthaven Bruinisse. Deze clubwedstrijd is ook geschikt voor mensen die zich graag eens willen meten met anderen, maar nog niet veel ervaring hebben met wedstrijdzeilen. Voor aanvang van de wedstrijd volgt een duidelijke uitleg van een ervaren instructeur, met tips voor ervaren en minder ervaren wedstrijdzeilers.

Programma:
10:00u. Verzamelen bij Zeilschool Aquavitesse (gebouw aan het plein van jachthaven).
10:15u. Uitleg door ervaren zeilinstructeur van de startprocedure, wedstrijdbaan, etc.
+/- 11:30u. Start in de buurt van de jachthaven
+/- 15:30u. Finish laatste boot
16:00u. Borrel en prijsuitreiking op het terras bij Brasserie Sailor's Inn

Deelname is gratis voor leden. Inschrijfgeld voor niet-leden is EUR 20,-.

Inschrijven s.v.p. zo snel mogelijk en uiterlijk woensdag 22 augustus a.s.
Dat kan door een mail te sturen naar wsvaquadelta@gmail.com of plaats op de website een reactie op dit bericht.

Zoals gebruikelijk varen we volgens het SW-handicap systeem, zodat snelle en minder snelle boten op een eenvoudige manier met elkaar vergelijkbaar gemaakt kunnen worden en toch een leuke wedstrijd kunnen varen. We maken gebruik van de SW-factoren van 2012. Daarom hebben we bij inschrijving van elke deelnemer de volgende gegevens nodig:
Naam schipper:
Naam schip:
Zeilnummer (indien aanwezig):
Merk/Type zeiljacht:
Klapschroef (ja/nee):
Boegschroef (ja/nee):
Gebruik Spinnaker (ja/nee):
Gebruik speciale voorzeilen (asymetrische spi, gennaker, etc.) (ja/nee):
Gebruik gennaker op vaste boom (ja.nee):
Zeildoek anders dan dacron, polyester of nylon (ja/nee):
Rolgrootzeil (ja/nee):