woensdag 26 september 2012

Workshop manouvreren op de motor, 6 oktober 2012

Update 3 oktober 2012: er zijn ruim voldoende inschrijvingen. Er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar. Wel snel reageren.

wsv Aquadelta nodigt haar (aspirant-) leden op zaterdag 6 otober uit voor een leuke workshop ter afsluiting van het seizoen. Zeilschool Aquavitesse heeft voor ons een interessante workshop samengesteld over de verschillende manouvres op de motor in de haven.

Natuurlijk hebben we allemaal al de nodige ervaring en daar is rekening mee gehouden. Velen van ons hebben al jaren een vaste rolverdeling aan boord. Voor de mensen die al heel veel ervaring hebben, is het juist leuk om de rollen eens om te draaien. En er zijn ook manouvres voor gevorderden.

Voor het praktijk-gedeelte is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. We varen met maximaal 4 personen per boot. Dus: hoe eerder je inschrijft, hoe groter de kans dat je mee kunt doen. Bij te veel inschrijvingen, proberen we in overleg extra praktijk workshops te plannen op een latere datum.

Voor het theorie-gedeelte (en de borrel) is ruim voldoende plaats voor alle leden.

09:30u. Ontvangst met koffie en zeeuwse bolus
10:00u. Theorie over varen op de motor en de diverse manouvres in de haven
11:00u. Praktijk groep 1
13:00u. Praktijk groep 2
15:00u. Praktijk groep 3
17:00u. Borrel bij zeilschool
18:00u. Bar gaat sluiten

N.B. Als je moet wachten voor je aan de beurt bent voor het praktijk-deel, is er voldoende tijd om (op eigen gelegenheid) te lunchen, etc.

Kosten
Voor deelname aan het praktijk-deel vragen we EUR 10,- per persoon. (s.v.p. Contant en gepast afrekenen op de dag zelf).
Alle leden zijn welkom op het theorie-deel en op de borrel. Daar zijn geen kosten aan verbonden. (Wel graag vooraf aanmelden)

Inschrijven
Inschrijven is echt nodig. Hoe eerder hoe beter. Uiterlijk woensdag 3 oktober a.s.
Dat kan door email te sturen naar wsvaquadelta@gmail.com of plaats een reactie op de website
Bij inschrijving graag vermelden:
– aantal personen theorie-deel
– aantal personen praktijk-deel
– voorkeur voor helmstok of stuurwiel
– aantal personen borrel