woensdag 31 oktober 2012

NKN zoekt schippers (en jachten)

Beste leden van wsv Aquadelta,

Bert Hak, één van onze leden, is sinds kort contactpersoon van het Nautisch fonds Kankerpatiënten Nederland in de regio Zuid-West Nederland. En hij zoekt medewerking van een aantal ervaren schippers met een ruim, comfortabel jacht. Zie oproep van NKN hieronder.

Wilt u het NKN helpen? Stuur dan een email naar wsvaquadelta@gmail.com. Dan zorgen wij dat u snel in contact gebracht wordt met Bert Hak.

Help mensen die leven met kanker……het water op!!!

Beste watersporter,

Natuurlijk vaart u vooral met uw gezin, familie en vrienden. Toch willen wij u vragen om een enkele keer, enkele gasten mee te nemen.

Het Nautischfonds Kankerpatiënten Nederland zoekt schippers en schepen waarop mensen die leven met kanker, met enkele gezinsleden, een paar uurtjes mee kunnen varen. Ons doel is om deze mensen, die in de mallemolen van controles, onderzoeken en uitslagen zitten, een paar uurtjes “time out” te geven.

U kunt met uw schip wellicht aan deze wens voldoen en deze mensen een mooie nautische belevenis geven.
Doet u mee aan dit goede doel?

Voor meer informatie over Nautischfonds Kankerpatiënten Nederland verwijzen wij u graag naar www.nautischfonds.nl