woensdag 20 maart 2013

De vereniging heet voortaan wsv Jachthaven Bruinisse

wsv Aquadelta heeft op 26 januari 2013 haar naam gewijzigd in wsv Jachthaven Bruinisse.

De algemene ledenvergadering heeft het voorstel van het bestuur met algemene stemmen goedgekeurd.
De vereniging bestaat sinds november 1978 onder de naam Aquadelta en viert dit jaar haar 35 jarig jubileum. Het jubileum gaan we in het seizoen 2013 zeker vieren.

De belangrijkste reden voor de naamsverandering is het feit dat veel ligplaatshouders van Jachthaven Bruinisse de indruk hadden dat er helemaal geen watersportvereniging in de haven actief was. Te vaak werd verondersteld dat wsv Aquadelta een andere haven als thuishaven had. Het tegendeel is waar. Om dat te benadrukken is gekozen voor een nieuwe naam EN de vereniging heeft voortaan een eigen clubhuis midden op het haventerrein, met een prachtig uitzicht vanaf de 1e verdieping op de ingang van de haven. De feestelijke opening zal gevierd worden tijdens de eerste activiteit van het zeilseizoen op 6 april 2013.

Vergeet niet deze website in uw favorieten op te slaan onder de nieuwe http://www.wsvjachthavenbruinisse.nl