dinsdag 5 februari 2013

Jeugdleden....laat je HOREN! (vóór 10 februari)

Dit is een oproep van het Watersportverbond waar onze jeugdleden helemaal op los kunnen. Leef je uit! (En vergeet niet te vermelden dat je van wsv Jachthaven Bruinisse bent.)

Beste kinderen, ouders van kinderen, Watersportverbondleden,

Het Watersportverbond komt binnenkort met een nieuw online “magazine”. Het nieuwe blad zal bestaan uit vier delen: Watersportverbond, Zeilen, Motorboot en Surf& Board. En er komt natuurlijk een pagina die gemaakt is voor en door kinderen. En daar hebben we jullie hulp bij nodig!

Doe mee!
Je kunt op verschillende manieren meedoen.
1. Mail ons jouw mooiste foto vanaf de zeilboot, op het water, in de sluis of vanaf de wal. Kan van alles zijn, als de foto maar iets met water te maken heeft en die iets voor jou betekent.
2. Schrijf ons jouw ervaring van je laatste zeilvakantie met je ouders of je eerste keer op het water of … verzin zelf iets leuks wat met watersport te maken heeft en dat je graag wilt delen met andere kinderen.
3. Heb je altijd al een vraag willen stellen over watersport, zeilen, varen, boten, surfen? Mail je vraag en wie weet beantwoorden we jouw vraag op onze site.

Als je mee wilt doen, stuur dan je bijdrage in voor 10 februari aanstaande naar communicatie@watersportverbond.nl.

We hopen op een boel reacties.

Vriendelijke groet,

Karlijn Pott