zondag 3 maart 2013

Nieuw logo

Het nieuwe logo is door de leden alvast erg goed ontvangen. De stemming over het ontwerp van het nieuwe clubvaantje is volop gaande. De reacties stromen binnen. Er is nog geen duidelijke winnaar aan te wijzen....

Er is gezocht naar een logo dat:
  • enigszins aansluit op het logo van Jachthaven Bruinisse (thuishavens), maar geen kopie is
  • een koppeling maakt naar het oude logo van wsv Aquadelta, maar er niet te veel op lijkt (dat leidt anders weer tot verwarring)
  • duidelijk maakt dat we een vereniging zijn voor alle watersporters (dus niet alleen voor zeilers)
  • modern, maar tegelijk tijdloos is
Het resultaat staat hierboven:
  • De kleuren (donkerblauw en goudgeel) komen uit het logo van Jachthaven Bruinisse (thuishavens)
  • De zon uit het logo van Jachthaven Bruinisse is vervangen door een windroos (die gebruik je als je actief aan het varen bent)
  • De golf komt uit het logo van Aquadelta