dinsdag 21 mei 2013

Jeugdzeilen, 6 keer op zondagochtend, vanaf 26 mei 2013

Het Jeugdzeilen bij wsv Jachthaven Bruinisse is begonnen. We hebben het over de jeugd van 8 tot 16 jaar.
Je mag mee doen als je vader of moeder lid is van wsv Jachthaven Bruinisse, maar kinderen van ligplaatshouders van Jachthaven Bruinisse of van inwoners uit Bruinisse en omgeving zijn ook hartelijk welkom. Dus als je lid bent en je wilt een vriendje of vriendinnetje mee nemen, dan mag dat.
Forward, Share, re-Tweet, WhatsApp, SMS of praat er gewoon over. Maar laat het aan iedereen weten voor wie dit interessant is. Het aantal plaatsen is beperkt. Dus je moet wel snel zijn.

Het zijn 6 lessen op zondag ochtend 26 mei, 2, 9, 16, 23 en 30 juni. De laatste les is een wedstrijdje en na afloop patat. Zet het alvast op de kalender.

De lessen zijn van 10:00-12:00u. Dus je kunt het beste om 9:30u klaar staan bij de Jeugdzeilschool van Aquavitesse, bij het strandje aan de west-kant van de jachthaven.
De cursus wordt gegeven door erkende zeilinstructeurs van zeilschool Aquavitesse. Aan het eind van de cursus krijg je een officiƫle vorderingen staat van het CWO.
Kosten voor deelname:
€ 165,00 voor (kinderen van) leden van wsv Jachthaven Bruinisse
€ 195,00 voor niet-leden

Het is de bedoeling dat je een eigen Optimist of zwaardboot mee neemt, maar het is ook mogelijk om een bootje te huren. Dat kost:
  • Optimisten/ Tera € 10,00 per les, ofwel € 60,00 per persoon voor deze cursus
  • Quba/ Feva € 15,00 per les, ofwel € 90,00 per persoon voor deze cursus
De lessen zijn al begonnen. Als je nog aan wilt sluiten, moet je snel zijn. Dat kan door een emailtje te sturen naar info@wsvjachthavenbruinisse.nl met daarin:
  • je naam en leeftijd
  • of je mee wilt doen met Optimist of zwaardboot
  • of je mee wilt doen met je eigen boot of met een huurboot
Je krijgt per email bevestiging van je inschrijving.