zaterdag 30 maart 2013

Opening clubhuis, buitengewone ledenvergadering en workshop motormanoeuvreren op zaterdag 6 april 2013

Toevoeging 7 april 2013: Check de foto's:
Yachtclub-is-geopend

We hebben de pluimverwachting van het KNMI bekeken en het ziet ernaar uit dat de temperatuur stijgt en er dan geen sneeuw meer valt in Bruinisse. Kortom: het gaat de goede kant op. Echt waar. Dus, “ijs en weder dienende” vieren we op zaterdag 6 april a.s. vanaf 15:30u de opening van het clubhuis. Voor de liefhebbers is er daaraan voorafgaand een hele leuke en leerzame workshop. En er is een speciale bijeenkomst voor de leden van de barcommissie.

09:00u. Ontvangst met koffie
09:30u. Theorie workshop motor manoeuvres (een half uur eerder dan aangekondigd)
10:30u. Praktijk groep 1
12:00u. Praktijk groep 2
13:30u. Praktijk groep 3
14:00u. Informatiebijeenkomst voor alle leden van de barcommissie
15:25u. Buitengewone ledenvergadering: stemming wijziging statuten
15:30u. Opening clubhuis en borrel

N.B. Tussen 12:00-14:00u. staat er een eenvoudige broodjeslunch klaar voor de deelnemers aan de workshop. Als je moet wachten voor of na het praktijk-deel, is er voldoende tijd om te lunchen.

Opening clubhuis
Vanaf 15:30u zijn alle leden, ligplaatshouders, ondernemers en medewerkers van Jachthaven Bruinisse van harte welkom bij de feestelijke opening van het clubhuis. Het is voor de vereniging echt een mijlpaal die in ons 35-jarig bestaan nog niet eerder bereikt is. Onder het genot van een hapje en een drankje willen we dit vieren met alle genodigden. Om 16:30u. zullen we de borrel even onderbreken voor een korte ceremonie.

Buitengewone ledenvergadering
In verband van de naamswijziging van de vereniging is een wijziging van de statuten noodzakelijk. Deze zal tijdens deze korte vergadering formeel in stemming worden gebracht.

Workshop
Op veler verzoek beginnen we dit seizoen met de workshop manoeuvreren op de motor in de haven. Dit is een herhaling van de succesvolle editie van vorig jaar en wordt weer verzorgd door Zeilschool Aquavitesse.
Natuurlijk hebben de meesten van ons al de nodige ervaring en daar is rekening mee gehouden. We beginnen met een theorie gedeelte waarin diverse manoeuvres duidelijk worden uitgelegd. Ook voor beginners.
Daarna gaan we in kleine groepjes het water op. De instructeur geeft praktijkoefeningen afhankelijk van het ervaringsniveau van de deelnemers.

Voor het praktijk-gedeelte is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Dus: hoe eerder je inschrijft, hoe groter de kans dat je mee kunt doen.

Kosten
Voor deelname aan de workshop vragen we EUR 15,- per persoon (Niet leden 25,- per persoon). Contant af te rekenen op de dag zelf.

Inschrijven
De inschrijving is inmiddels gesloten. We zitten aan het maximum aantal deelnemers.

Informatie aan leden van de barcommissie
Aan de leden die zich hebben opgegeven om dit seizoen bardiensten te verzorgen willen we vragen om op zaterdag 6 april a.s. aanwezig te zijn vanaf 14:00u. Dan geven we duidelijke uitleg over de bardiensten, hygiƫne, regels voor schenken van alcohol, etc.
Het is een vereiste dat iedereen die bardiensten verzorgt deze informatie heeft gehad, dus het is wel zo efficiƫnt als zoveel mogelijk vrijwilligers die middag aanwezig zijn.