zondag 10 maart 2013

Sponsors en donateurs zijn welkom

Vandaag een leuke ontmoeting gehad met onze eerste sponsor. Een prachtige financiële ondersteuning gekregen om een goed begin te maken met het nieuwe clubhuis. Fantastisch! Onze club kan de hulp goed gebruiken. Wie volgt?
Allerlei vormen van tegenprestaties voor sponsors zijn bespreekbaar.

We hebben op ons verlanglijstje een aantal artikelen staan die net per sé helemaal nieuw moeten zijn. Heeft iemand één van onderstaande artikelen op de zolder staan en zou het willen doneren aan de watersportvereniging?
  • Vrieskast om onder de bar te kunnen plaatsen. Voor eenvoudige snacks, etc. Afmetingen maximaal 60cm breed, 60cm diep, 80cm hoog, met deur aan voorkant.
  • Combi magnetron om op een aanrecht te plaatsen. Dus geen inbouw.
  • Grote HD flatscreen tv, bedoeld om sportevenementen te kunnen bekijken met een grote groep. Maar ook om via een computer presentaties te tonen. Minimaal 50 inch. Groter is beter (in dit geval).
Reacties zijn welkom. Hoe eerder hoe beter. De opening van het clubhuis is op zaterdag 6 april a.s. Hoe meer we kunnen realiseren vóór de opening, hoe beter.