zondag 21 april 2013

Tip voor zeilers met een handicap

Zeilen kan iedereen! Dus ook jij, met een handicap

Watersportvereniging Sint-Annaland en Aernoud Jongepier, een ervaren zeiler met een handicap, bieden dit voorjaar de mogelijkheid om een middag te zeilen op de Oosterschelde. Heb jij een handicap en heb je altijd al willen zeilen maar tot nu toe de gedachte gehad dat deze sport alleen geschikt is voor valide mensen? Grijp dan nu deze kans!

Vrijdag 24 of 31 mei aan boord van de Caro Mio, een 10-meter Saffier met extra aanpassingen om veilig aan boord te zitten.
Indien nodig helpen we je met een veilige tillift aan boord.

Aanvang: 13u30
Waar: de Buutengaets, clubhuis WSV Sint-Annaland

Eerst krijg je een korte uitleg over de grondbeginselen van het zeilen. Daarna gaan we aan boord en varen we een aantal uren op de Oosterschelde. We sluiten de middag af met een drankje in de Buutengaets. Lijkt het je geweldig om een middag op de Oosterschelde uit te waaien, neem dan contact op met Caroline van Doorn (voorzitter van WSV Sint-Annaland) en meld je aan.
Caroline van Doorn – WSV Sint-Annaland
Havenweg 12 – Sint-Annaland