zondag 2 juni 2013

Clubzeilwedstrijd, zondag 9 juni 2013

Op zondag 9 juni 2013 organiseert wsv Jachthaven Bruinisse een zeilwedstrijd. Inschrijving is geopend voor leden en ligplaatshouders van Jachthaven Bruinisse. Deze clubwedstrijd is ook geschikt voor mensen die zich graag eens willen meten met anderen, maar nog niet veel ervaring hebben met wedstrijdzeilen.

Programma:
Zaterdag 8 juni, 18:00u, Warm buffet op de Yachtclub.
Zondag 9 juni:
11:00u. Verzamelen op de Yachtclub en aanmelden schippers.
11:15u. Palaver (met uitleg startprocedure, te varen baan, etc.)
+/- 12:30u. Start in de buurt van de jachthaven
+/- 15:30u. Finish laatste boot
16:00u. Borrel en prijsuitreiking op de Yachtclub

Zoals gebruikelijk varen we volgens het SW-handicap systeem, zodat snelle en minder snelle boten op een eenvoudige manier met elkaar vergelijkbaar gemaakt kunnen worden en toch een leuke wedstrijd kunnen varen. We maken gebruik van de SW-factoren van 2013. Daarom hebben we bij inschrijving van elke deelnemer de volgende gegevens nodig:

Naam schipper:
Naam schip:
Zeilnummer (indien aanwezig):
Merk/Type zeiljacht:
Klapschroef (ja/nee):
Boegschroef (ja/nee):
Gebruik Spinnaker (ja/nee):
Gebruik speciale voorzeilen (asymetrische spi, gennaker, etc.) (ja/nee):
Gebruik gennaker op vaste boom (ja.nee):
Zeildoek anders dan dacron, polyester of nylon (ja/nee):
Rolgrootzeil (ja/nee):

Inschrijfgeld voor leden: EUR 10,- per boot. Niet-leden: EUR 20,- per boot. Te voldoen op de dag van de wedstrijd op de Yachtclub.

Inschrijven is mogelijk tot uiterlijk donderdag 6 juni 20:00u. Dat kan door een email te sturen naar info@wsvjachthavenbruinisse.nl