donderdag 20 juni 2013

Juli - Steigerborrelmaand

In de maand juli organiseert wsv Jachthaven Bruinisse een aantal steigerborrels voor de ligplaatshouders van de haven. Niet allemaal tegelijk, maar 2 steigers per avond.
Een steigerborrel is een leuke manier om eens nader kennis te maken met de andere ligplaatshouders aan dezelfde steiger. We horen van veel mensen dat ze zoiets wel leuk zouden vinden; het is alleen wel een heel gedoe om het allemaal te organiseren. Daar wil de watersportvereniging wel een handje bij helpen. Het is gelijk een goede gelegenheid om eens kijkje te nemen in de nieuwe Yachtclub van de vereniging op een prachtige lokatie, midden op het haventerrein.

Zo werkt het:
  • De borrel vindt plaats in de Yachtclub van wsv Jachthaven Bruinisse.
  • Aanvang: 17:00u tot ongeveer 18:30u.
  • Drankjes zijn voor eigen rekening
  • wsv Jachthaven Bruinisse zorgt voor snacks, een gevulde bar, muziekje, etc.
  • Voor leden van de vereniging is de Yachtclub gewoon geopend van 16:00-22:00u

Waar?

Yachtclub van wsv Jachthaven Bruinisse.  Op het middenterrein, boven Eco Scooter Zeeland en zeilschool Aquavitesse. De ingang is via de trap aan de buitenzijde van het pand.

Wie/Wanneer?
                            Steiger
Zaterdag 6 juli      A en B
Zondag 7 juli        C en D
Zaterdag 13 juli    E en F
Zondag 14 juli      G en H
Zaterdag 20 juli    I en J
Zondag 21 juli      K en L
Zaterdag 27 juli    M en N
Zondag 28 juli      O en P

Noteer het alvast in uw agenda. Zegt het voort! Ofwel: Share, Twitter of email deze uitnodiging naar alle ligplaatshouders van Jachthaven Bruinisse. (Zie de bekende icoontjes onder dit bericht).

Tot ziens in de Yachtclub van wsv Jachthaven Bruinisse!