woensdag 12 juni 2013

Zomeravondwedstrijden voor open boten op donderdag 13, 20, 27 juni en 4 juli 2013

Nieuw op Jachthaven Bruinisse: Zomeravond wedstrijden in open boten!
Organisatie: zeilschool Aquavitesse
Data: donderdag 13 juni, 20 juni, 27 juni en 4 juli
Eerste start: 19:30u. 1-3 starts per avond. Terug voor zonsondergang
Briefing: 18.30u. op terras bij zeilschool van Aquavitesse
Lokatie: Vanuit Jachthaven Bruinisse
Inschrijfgeld € 5,00 per boot per avond
Open voor: Iedereen met een open boot

Startprocedure: standaard 5, 4, 1 minuut en start signaal per klasse
Overige signalen: standaard individuele en algemene terugroep

Banen: Up/down wind, altijd 2 rondjes. Bij 10 of meer deelnemers zal er boven een spreader mark geplaatst worden.

Huisregels:
· Sportiviteit staat voorop! We varen voor de gezelligheid. We varen dus de juiste baan, zorgen dat we voldoende rondjes varen en verlenen voorrang volgens de juiste regels.
· Protesten zijn niet mogelijk. De wedstrijdleider kan naar eigen inzicht diskwalificeren wanneer hij/zij dit echt nodig acht.
· Iedere deelnemer zorgt dat zijn boot WA verzekerd is en is zelf verantwoordelijk voor de wedstrijden. Veiligheid staat voorop! Deelname is op eigen risico.
· Boei aanraken mag maar niet fysiek verplaatsen met uitzondering van start en finish boei.

Inschrijven via email aan: info@aquavitesse.nl