vrijdag 6 september 2013

Mosselavond, zaterdag 21 september

Op zaterdag 21 september 2013 organiseert wsv Jachthaven Bruinisse een mosselavond voor alle leden. Het is de avond voor de laatste clubwedstrijd van het seizoen. De mosselavond is nadrukkelijk bedoeld voor álle leden, niet alleen voor de zeilers die de volgende ochtend aan de start verschijnen.

Brasserie Sailor's Inn zal voor ons een buffet verzorgen met gekookte mosselen, stokbrood, sausjes, etc. Voor de mensen die geen liefhebber zijn van gekookte mosselen, is er Saté verkrijgbaar.

Vanaf 18:00u staat het buffet klaar in de Yachtclub. De club is uiteraard al open vanaf 16:00u.

Kosten voor deelname is EUR 10,- per persoon. Af te rekenen op de dag zelf.

S.v.p. Vooraf aanmelden. Bij voorkeur zo snel mogelijk, maar uiterlijk vrijdag 20 september 16:00u. Een email met aantal personen (mosselen of saté) naar info@wsvjachthavenbruinisse.nl is voldoende.