donderdag 26 september 2013

Uitnodiging voor leden: Viering 35-jarig jubileum en afsluiting seizoen 2013

Op zaterdag 5 oktober 2013 viert wsv Jachthaven Bruinisse haar 35-jarig jubileum. Dat is tegelijk de afsluiting van seizoen 2013. Alle leden en sponsors zijn van harte uitgenodigd.

Vanaf 13:00u. kunnen de sportievelingen onder ons met SD Adventures het water op voor actie, spectakel en fun met Banaanvaren en Funtubes. Deelname is voor eigen rekening: EUR 15,- per persoon.
Zie: http://youtu.be/7h3T9UWb_R0 Er zijn voldoende wet suites en zwemvesten beschikbaar. Verzamelen en vertrek vanaf de Yachtclub. Het aantal plaatsen is beperkt, tijdig aanmelden is dus wel nodig via info@wsvjachthavenbruinisse.nl.

Vanaf 16:00u. zijn alle leden en sponsors uitgenodigd voor een jubileum borrel in de Yachtclub. Rond 16:30u. brengen we gezamenlijk een toost uit op het 35-jarig bestaan en op de toekomst van de vereniging. We zullen o.a. een tipje van de sluier oplichten over de activiteiten in 2014. De hapjes en champagne zijn voor rekening van de vereniging. Overige drankjes zijn voor eigen rekening.