zondag 15 december 2013

Online enquete onder de leden

Het gaat goed met Watersportvereniging Jachthaven Bruinisse. Het aantal leden is in 2013 meer dan verdubbeld, de exploitatie van het clubgebouw is levensvatbaar gebleken en voor de meeste activiteiten was ruim voldoende animo.

En het kan nog veel beter:
De vereniging heeft meer leden nodig,
de bar moet gaan groeien van 'levensvatbaar' naar 'altijd gezellig en soms stampvol'
en we willen activiteiten organiseren waar onze leden met plezier aan mee doen.

Bovendien ontvangen we graag idee├źn en suggesties voor verbeteringen. De online enquete is precies daarvoor bedoeld. De enquete bestaat uit 9 vragen en deelname kost hooguit een paar minuten tijd.

Uw antwoorden zijn erg waardevol en belangrijk om de vereniging verder te helpen. De resultaten worden op zaterdag 25 januari 2014 bekend gemaakt tijdens de nieuwjaarsborrel en Algemene Leden Vergadering.

Alvast bedankt voor uw deelname.

23/jan/2014: De enquete in inmiddels gesloten.