woensdag 2 april 2014

Inschrijving Openingstocht

In het weekend van Hemelvaart (29 mei t/m 1 juni) varen de leden van wsv Jachthaven Bruinisse de Openingstocht van Bruinisse naar Antwerpen v.v.

De belangstelling is groot. Het verzoek is om zo snel mogelijk in te schrijven. Alvast bedankt voor de medewerking.

Er zijn 2 opties: vertrek op donderdag 29 mei vanuit Bruinisse en (in konvooi) in één dag naar Antwerpen. Of vertrek op woensdagmiddag 28 mei met een overnachting in Wemeldinge.
Op vrijdag is er een rondleiding door een erkende stadsgids gepland, een drankje op grote hoogte en een gezamenlijk diner.
Voor de terugtocht zijn er ook weer 2 opties: op zondag 1 juni in één keer naar Bruinisse of op zaterdag 31 mei, met een overnachting in Wemeldinge.

Niet vergeten: elk schip moet in het bezit zijn van een F.D. nummer. Heeft je boot nog geen recent FD-nummer (6 cijfers!)? Geen probleem. Schrijf je tijdig in en de organisatie regelt, in samenwerking met de havenmeesters van Willemdok, de administratie.

Tijdens de nieuwjaarsborrel is een korte presentatie gegeven van het programma van de openingstocht. Een kopie kan toegestuurd worden. Stuur een email naar info@wsvjachthavenbruinisse.nl.

Een uitgebreide briefing voor alle deelnemers volgt een aantal dagen voor vertrek, namelijk op vrijdag 23 mei om 20:00u. Dus ook leden met iets minder ervaring kunnen mee doen.

Kosten voor deelname is EUR 70,- per persoon. Dat is inclusief de rondleiding, drankje op een bijzondere plek, diner met drankarrangement en souvenir. Voor kinderen tot 12 jaar rekenen we hoogstwaarschijnlijk een gereduceerd tarief. Het exacte bedrag is nog niet vastgesteld.

Inschrijven is vanaf nu mogelijk door een mail te sturen naar info@wsvjachthavenbruinisse.nl met als onderwerp ‘Openingstocht’ en daarin de volgende gegevens:
Naam schip:
Zeil- of motorboot:
FD nummer:
Lengte/breedte boot:
Vermoedelijke datum uit Bruinisse (donderdag 29 mei of woensdag 28 mei)
Vermoedelijke datum vertrek uit Antwerpen (zondag 1 juni of zaterdag 31 mei)
naam schipper:
Mobiel nummer schipper:
Emailadres schipper:
Namen van mede opvarenden:
Naam:                          doet wel/niet mee met rondleiding en diner op vrijdag

Inschrijven is nog mogelijk. Het aantal plaatsen voor het diner is beperkt. Snel aanmelden dus.

De openingstocht wordt mede mogelijk gemaakt door: