zondag 2 maart 2014

Steigerborrels in april en mei 2014

In de maanden april en mei organiseert wsv Jachthaven Bruinisse een aantal steigerborrels. Niet alleen voor leden van de vereniging. Alle ligplaatshouders van Jachthaven Bruinisse zijn van harte uitgenodigd. Niet allemaal tegelijk, maar 3 steigers per avond.

Een steigerborrel is een leuke manier om eens nader kennis te maken met de andere ligplaatshouders. We horen van veel mensen dat ze zoiets wel leuk zouden vinden; het is alleen een heel gedoe om het allemaal te organiseren. Daar wil de watersportvereniging wel een handje bij helpen. Het is gelijk een goede gelegenheid om eens kijkje te nemen in het clubgebouw van de vereniging op een prachtige lokatie, midden op het haventerrein.

Zo werkt het:
  • De borrel vindt plaats in het clubgebouw van wsv Jachthaven Bruinisse.
  • Aanvang: 19:30u. tot ongeveer 21:00u.
  • Drankjes zijn voor eigen rekening
  • wsv Jachthaven Bruinisse zorgt voor snacks, een gevulde bar, muziekje, etc.
  • Voor leden van de vereniging is het clubgebouw gewoon geopend

Waar?

Clubgebouw van wsv Jachthaven Bruinisse. Op het middenterrein, boven Eco Scooter Zeeland. De ingang is via de trap aan de buitenzijde van het pand.

Wie/Wanneer?               Steiger
Vrijdag 4 april, 19:30u.   A, B en C
Zaterdag 5 april, 19:30u. D, E en F
Vrijdag 25 april, 19:30u. G, H en I
Vrijdag 2 mei, 19:30u.     J, K en L
Vrijdag 16 mei, 19:30u.   M, N, O en P

Aanmelden
Ben je van plan om te komen? Meld je s.v.p. even aan: yachtclub@wsvjachthavenbruinisse.nl

Noteer het alvast in de agenda. Zegt het voort! Ofwel: Share, Twitter of email deze uitnodiging naar andere ligplaatshouders van Jachthaven Bruinisse. (Zie de bekende icoontjes onder dit bericht).

Tot ziens en neem vooral mede-ligplaatshouders mee!