woensdag 2 april 2014

Zomeravondwedstrijden

Vanaf woensdag 30 april 2014 beginnen de zomeravondwedstrijden. Onze overburen uit Herkingen hebben ons uitgenodigd en uitgedaagd om mee te varen. Het wordt een serie van wedstrijden op de woensdagavond.

Het is de bedoeling om het voor iedereen praktisch haalbaar en aantrekkelijk te maken. Het palaver gaat waarschijnlijk via Whatsapp. Je kunt dus direct vanuit de thuishaven naar de start varen. Elke boot krijgt, op basis van zijn handicap, een vaste starttijd. De eerste boot start om 19:30u. De snelste boot (op handicap) start als laatste. Dat scheelt veel gedrang bij de start en het maakt de finish van het eerste rondje spannend. De wedstrijdbaan wordt zo gekozen dat ook boten met een grotere diepgang mee kunnen doen. En, als het lekker weer is, na afloop een steigerborrel op de Mosselplaat.

Dit zijn de data waarop in 2014 gevaren wordt:
7, 14, 28 mei
4, 11, 18, 25 juni
2 juli

We willen graag weten wie interesse heeft om mee te doen: stuur een email naar info@wsvjachthavenbruinisse.nl