donderdag 28 augustus 2014

Aankondiging Clubwedstrijd, zondag 31 augustus 2014, 11:00u.

Op zondag 31 augustus 2014 organiseert wsv Jachthaven Bruinisse de 3e club zeilwedstrijd van dit seizoen.

Deze wedstrijd is mede mogelijk gemaakt door onze geweldige sponsor: Visser Watersport.

Inschrijving is geopend voor leden en ligplaatshouders van Jachthaven Bruinisse. Deze clubwedstrijd is ook geschikt voor mensen die zich graag eens willen meten met anderen, maar nog niet veel ervaring hebben met wedstrijdzeilen.

Programma zondag 31 augustus 2014:

11:00u. Verzamelen in het clubhuis en aanmelden schippers.
11:15u. Palaver (met uitleg startprocedure, te varen baan, etc.)
+/- 12:30u. Start in de buurt van de jachthaven
+/- 15:30u. Finish laatste boot
16:00u. Borrel en prijsuitreiking in het clubhuis

Zoals gebruikelijk varen we volgens het SW-handicap systeem, zodat snelle en minder snelle boten op een eenvoudige manier met elkaar vergelijkbaar gemaakt kunnen worden en toch een leuke wedstrijd kunnen varen. We maken gebruik van de SW-factoren van 2014. Daarom hebben we bij inschrijving van elke deelnemer de volgende gegevens nodig:

Naam schipper:
Naam schip:
Gebruik Spinnaker (ja/nee):

Alléén van deelnemers die nog niet eerder hebben meegevaren bij wsv Jachthaven Bruinisse, of als er gegevens gewijzigd zijn, ook graag vermelden:

Zeilnummer (indien aanwezig):
Merk/Type zeiljacht:
Klapschroef (ja/nee):
Boegschroef (ja/nee):
Gebruik speciale voorzeilen (asymmetrische spi, gennaker, etc.) (ja/nee):
Gebruik gennaker op vaste boom (ja/nee):
Zeildoek anders dan dacron, polyester of nylon (ja/nee):
Rolgrootzeil (ja/nee):

Inschrijfgeld voor leden: EUR 10,- per boot. Niet-leden: EUR 20,- per boot. Te voldoen op de dag van de wedstrijd in het clubhuis.

Inschrijven graag zo snel mogelijk, maar uiterlijk vrijdag 29 augustus 2014, 20:00u