woensdag 6 augustus 2014

Is je onderwaterschip in orde?

Hoe ziet jouw onderwaterschip er uit?

Leden van Duikvereniging Rotterdam willen het wel even inspecteren en zo helpen verenigingen elkaar een beetje. Zie het aanbod hieronder. Dit aanbod is geldig voor alle ligplaatshouders van Jachthaven Bruinisse. De actie is gepland op zaterdag 6 september. Alleen als die dag helemaal vol gepland is, gaan ze verder op zaterdag 13 september. VOL=VOL, dus snel reageren is het advies.

Laat voor slechts €15,= uw jacht onderwater inspecteren.
Door duikers van Duikvereniging Rotterdam.

Wij inspecteren, controleren en maken foto- en video opnames van uw jacht onder de waterlijn.
 wij doen direct verslag.
 u ontvangt desgewenst de gemaakte foto- en video beelden van uw jacht digitaal op uw e-mailadres.
 wij inspecteren o.a.:
zinkanodes, antifouling, eventuele schade/beschadigingen, roer, schroef, boegschroef, afsluiters, e.d.

Ook maken wij uw schroef/roer vrij van lijnen, vislijnen, wier e.d.

Waarom bieden wij u dit zo goedkoop aan?
Duikvereniging Rotterdam heeft de beschikking over een kleine “duikboot” die onze leden naar hele mooie duikstekken in de Grevelingen en Oosterschelde brengt.

Met de opbrengst van deze actie hopen we enige financiƫn bijeen te brengen voor een noodzakelijke onderhoudsbeurt van dit schip.

Datums inspectie: zaterdag 6 en 13 september vanaf 10.00h

Aanmelden via Fred Rila: fjjrila@hotmail.com (coƶrdinator)

Vermeld in uw aanmelding;
 naam van uw jacht
 de ligplaats
 uw naam en e-mailadres

Betaling bij voorkeur vooraf via bankrekening NL70 INGB 0008475493 t.n.v. F.J.J. Rila, of contant voorafgaand aan de inspectie.