vrijdag 29 augustus 2014

Grevelingendam Cup 2014, zondag 21 september

De wedstrijd om de Grevelingendam cup was gepland op zondag 7 september 2014, maar in verband met Bart's Bash, de wereldrecordpoging wedstrijdzeilen waar ook op de Grevelingen aan meegevaren kan worden, is besloten om de Grevelingendam cup te verplaatsen naar 21 september 2014.

De Grevelingendam cup is een zeilwedstrijd, ooit ontstaan op initiatief van wsv Herkingen. Het is enige jaren geleden dat de Grevelingendam cup voor het laatst gevaren is. Hoog tijd om daar verandering in te brengen.
De Grevelingendam cup wordt door een aantal verenigingen uit de buurt gezamenlijk georganiseerd. Naast de gebruikelijke uitslag per deelnemer, maken we ook een uitslag per vereniging. De punten van nummers 1, 2 en 3 per vereniging bepalen de score in het verenigingsklassement. Er wordt gevaren volgens het SW-handicap systeem.

Het programma loopt nu gelijk met Bart's Bash. Er komt wel een apart klassement voor de Grevelingendam Cup 2014.

Voor programma en inschrijven: zie Bart's Bash Grevelingen