zondag 28 september 2014

Afsluiting clubseizoen, zaterdag 11 oktober 2014

Uitnodiging aan alle leden van de vereniging

Op veler verzoek herhalen we op zaterdag 11 oktober a.s. de workshop manouvreren op de motor in
de haven. De workshop is bedoeld voor ervaren en onervaren watersporters. Juist de leden die normaal gesproken de motormanouvres aan hun partner overlaten, willen we uitnodigen om mee te doen. Een ervaren instructeur van zeilschool Aquavitesse begint met een korte inleiding voor tips en trucs voor beginners en gevorderden. Daarna gaan we in groepen van maximaal 5 deelnemers even in de praktijk oefenen. Het is de bedoeling dat alle deelnemers minimaal één manouvre zelf uitvoeren.

Voor de leden die niet mee doen aan de workshop begint het programma om 16:30u met een korte presentatie van één van onze hoofdsponsors. Gevolgd door een borrel met, voor de liefhebbers, aansluitend een Captain's Dinner Buffet. De klapper van de avond is de muziek: verzorgd door DJ Henk.

Programma:
10:30 Clubgebouw open, koffie
11:00 Aanvang workshop manouvreren op de motor
12:00 Praktijk groep 1
13:30 Praktijk groep 2
15:00 Praktijk groep 3
16:30 Korte presentatie van één van onze sponsors (details volgen snel)
17:00 Borrel
18:30 Captain's dinner buffet
20:00 Muziek met DJ Henk

Kosten:
Manouvreren op de motor: EUR 20,- per persoon