zaterdag 11 oktober 2014

2e hands beurs watersportartikelen, zaterdag 15 november 2014, v.a. 16:00u

Ken je dat? Aan het eind van het seizoen ga je de boot leeg maken in de aanloop naar de winter. En dan kom je heel veel spullen tegen die je zelf niet meer gebruikt, maar die voor een ander wel eens goed van pas zouden kunnen komen. Zo is een aantal leden op het idee gekomen om een 2e handsbeurs voor watersportartikelen te organiseren:

Op zaterdag 15 november 2014 is het clubgebouw vanaf 16:00u geopend. Leden van de vereniging kunnen 2e hands watersportartikelen kopen en verkopen. Er zijn al zwemvesten en zelfs vouwfietsen in de aanbieding.

Leden die iets te verkopen hebben krijgen een (deel van een) tafel ter beschikking. Het is handig om je spulletjes te prijzen.

Tijdens en na afloop van de beurs is de bar geopend. Dus ook als je niets wilt kopen of verkopen, ben je van harte welkom.

Laat ons s.v.p. wel tijdig even weten of je van plan bent om te komen: yachtclub@wsvjachthavenbruinisse.nl