woensdag 24 december 2014

Nieuwjaarsreceptie en Algemene Ledenvergadering op zondag 25 januari 2015

Op zondag 25 januari 2015 organiseert wsv Jachthaven Bruinisse de jaarlijkse Algemene Ledenvergadering en Nieuwjaarsreceptie 2015.

Het programma is als volgt:
14:30u. Clubgebouw open
15:00u. Algemene Ledenvergadering
16:00u. Presentatie programma Openingstocht 2015
16:30u. Nieuwjaarsreceptie
18:00u. Snertavond

Alle (gezins-)leden zijn uitgenodigd voor de Algemene Ledenvergadering.
Voor de Nieuwjaarsreceptie zijn van harte uitgenodigd:
  • alle sponsoren van de vereniging,
  • alle medewerkers van Jachthaven Bruinisse
  • alle ondernemers en hun medewerkers op de jachthaven en
  • uiteraard alle (gezins-)leden en ere-leden van de vereniging

De vereniging moet 'op de kleintjes letten', dus de champagne en de hapjes tijdens de nieuwjaarsreceptie zijn voor rekening van de club. Overige drankjes zijn voor eigen rekening.

Vanaf 18:00u. serveren Ton en Jannette de niet-te-evenaren, geruchtmakende, zelf gemaakte Snert. Al dagen van tevoren staan ze thuis in hun keuken, grote pannen soep te koken, zodat het in het clubhuis alleen opgewarmd hoeft te worden. Wil je mee genieten van de Snertavond? (Er is ook Tomatensoep). Stuur zo snel mogelijk, maar uiterlijk 21 januari a.s. een email naar Ton en Jannette met je naam en het aantal deelnemers Snert en aantal deelnemers Tomatensoep. Kosten: EUR 7,50 per persoon (kinderen tot 12 jaar: EUR 3,50).