donderdag 21 mei 2015

Woensdagavondwedstrijden 2015

Van 13 mei tot en met 1 juli 2015 staan de woensdagavond wedstrijden gepland.

Organisatie is in handen van wsv Herkingen. Er is een Whatsapp palaver, zodat deelnemers uit andere havens direct naar het startgebied kunnen varen.

Deelnemers van vorige jaren weten dat:
  1. het erg leuk is om zo midden in de week een rondje te varen,
  2. je altijd in een leuke wedstrijd terecht komt met een boot die ongeveer even snel is
  3. we vaak mooi weer hebben
  4. het gezellig is om na afloop gezamenlijk wat te drinken
  5. je zult merken dat je met wat wedstrijd ervaring ook leuker en beter gaat varen buiten de wedstrijden.
Om weer een mooi startveld te hebben, worden ook zeilers met ligplaatsen bij de Herkingen-Marina of in Bruinisse uitgenodigd om deel te nemen. Daarom is er naast het gebruikelijke palaver bij wsv Herkingen, een Whatsapp palaver voor de boten uit de andere havens. Vanwege de nieuwbouw van het havenkantoor bij de WSV houden we dit jaar de palaver aan de kop van de A steiger waar ons startschip de Batavier haar ligplaats heeft.  Om iets meer ruimte/diepgang te hebben bij de start zullen we gebruik maken van een startboei die we wat westelijk van de G10 zullen plaatsen.

Verder blijven we bij het bekende format: Palaver om 19.00u., startschot om 19.45u. Het startschip bepaalt per boot het aantal te varen rondes. Na afloop gezamenlijk wat drinken in of bij de tent met de daguitslag. Wanneer er meerdere deelnemers uit Bruinisse meedoen kan daar wellicht een naklets borrel gehouden worden. Ook kunnen we wat later in het seizoen de daguitslag met borrel weer eens op de mosselplaat houden. Alle info over de woensdagavond wedstrijden is te vinden bij wsv Herkingen.

Het inschrijfformulier staat hier. Het inschrijfgeld is 10,- Euro voor de gehele reeks, gaarne overmaken naar NL82INGB0004110665 ten name van P.de Man, onder vermelding van woensdagavondwedstrijden en de bootnaam. Vragen kunnen gesteld worden aan woensdagavondwedstrijden@gmail.com.