maandag 1 juni 2015

Dag van de Watersport bij wsv Jachthaven Bruinisse, 6 juni 2015

Op zaterdag 6 juni 2015 viert het Watersportverbond haar 125-jarig bestaan. Ter gelegenheid van dit jubileum vindt op deze dag de eerste editie plaats van de Dag van de Watersport. De hele dag staan watersport en recreatie centraal. Op talloze locaties in Nederland zetten watersportverenigingen hun deuren open voor leden én niet-leden, jong én oud, sportievelingen én recreanten, scholieren, studenten, collega's, teams van andere sportverenigingen.

Programma wsv Jachthaven Bruinisse
We hebben voor deze dag een gevarieerd programma opgesteld in samenwerking met zeilschool Aquavitesse en SD-Adventures. Overdag kun je inschrijven op vele activiteiten, verspreid over 3 blokken van 2 uur:

Beschikbare plaatsen
Activiteit Minimaal 11:00u 13:00u 15:00u Duur Prijs Opmerking
Banaanvaren 5 8 8 8 ± 1 uur 8,- per persoon
Suppen - 6 6 6 2 uur 15,- per board inclusief zwemvest en peddel
Kano 1-persoons - 5 5 5 2 uur 10,- per kano inclusief zwemvest en peddel
Kano 2-persoons - 5 3 1 2 uur 15,- per kano inclusief zwemvesten en peddels
Zeilles kajuitjacht 2 0 0 4 2 uur 40,- per persoon
Windsurfles 3 6 6 5 2 uur 40,- per persoon
Waterskiën/
Wakeboarden
2 4 4 4 2 uur 40,- per persoon Lestijd per persoon is 30 minuten
Puzzeltocht op het water

Onbeperkt

± 2 uur

gratis

Je hebt wel een eigen boot nodig.
Na aanmelding krijg je de
instructies per email toegestuurd.

’s Avonds is er vanaf 18:00u. een barbecue in het clubgebouw van de vereniging. Het aantal deelnemers is beperkt. Dus: vooraf aanmelden. Kosten EUR 15,- per persoon. Kinderen onder 12 jaar: EUR 7,50.
Lokatie
Overdag starten de activiteiten vanaf 11:00u. bij Bruinisse Fun Beach. Dat is bij Jachthaven Bruinisse, aan het eind van de Jachthavenweg, vlak bij het strandje aan de Westzijde van de haven.

De puzzeltocht kun je starten op elk moment van de dag en is bedoeld voor jong en oud. Hij duurt ongeveer 2 uur, maar je mag er ook de hele dag over doen. Het is geen wedstrijd. De puzzel begint bij de ingang van de haven. Er is geen voorgeschreven route. Als je alle vragen wilt beantwoorden, zul je wel naar een aantal plekken op de Grevelingen toe moeten varen. Onder de deelnemers die de puzzel goed hebben opgelost, wordt een aantal leuke prijzen verloot. De verloting zal plaatsvinden om 17:45u. in het clubgebouw. Dat is op Jachthavenweg 61f, op het middenterrein van de haven, naast het havenkantoor.

De barbecue begint om 18:00u. bij het clubgebouw van wsv Jachthaven Bruinisse.
Afrekenen
Je kunt vooraf afrekenen bij de receptie van zeilschool Aquavitesse. Dat is op dezelfde lokatie als Bruinisse Fun Beach. Neem s.v.p. de email met de bevestiging van je inschrijving mee.
De barbecue kun je ’s avonds afrekenen in het clubgebouw.

Aanmelden
marc@wsvjachthavenbruinisse.nlIedereen mag mee doen. In verband met het beperkt aantal plaatsen is aanmelden via email wel verplicht. Vermeld in je email aan marc@wsvjachthavenbruinisse.nl:
  • Naam
  • emailadres
  • Activiteit(en) waar je voor in wilt schrijven
  • Tijdsblok (indien relevant) en
  • aantal personen (per activiteit)
  • aantal personen barbecue
Je ontvangt per email een bevestiging van je inschrijving. Op deze site houden we zo actueel mogelijk bij hoeveel plaatsen er per blok nog beschikbaar zijn.
Tot zaterdag 6 juni! Zegt het voort of tweet, share, etc., via onderstaande buttons.

N.B. Nieuwe leden zijn van harte welkom. Je kunt je opgeven in het clubgebouw, of direct online.