woensdag 17 juni 2015

Clubwedstrijd II en Haringparty, zondag 28 juni 2015

Op zondag 28 juni 2015 organiseert wsv Jachthaven Bruinisse de eerste clubzeilwedstrijd van het
seizoen. De clubwedstrijd is mede mogelijk gemaakt door één van onze sponsors: Elvström Sails.

Inschrijving is geopend voor leden en ligplaatshouders van Jachthaven Bruinisse. Deze clubwedstrijd is ook geschikt voor mensen die zich graag eens willen meten met anderen, maar nog niet veel ervaring hebben met wedstrijdzeilen.

Na afloop is er een Haringparty voor de deelnemers en overige leden van de club. Deze is mogelijk gemaakt door één van onze sponsors: Bru 17.

Programma zondag 28 juni:
11:00u. Verzamelen in het clubhuis en aanmelden schippers.
11:15u. Palaver (met uitleg startprocedure, te varen baan, etc.)
+/- 12:30u. Start in de buurt van de jachthaven
+/- 15:30u. Finish laatste boot
16:00u. Haringparty en prijsuitreiking in het clubhuis

Zoals gebruikelijk varen we volgens het SW-handicap systeem, zodat snelle en minder snelle boten op een eenvoudige manier met elkaar vergelijkbaar gemaakt kunnen worden en toch een leuke wedstrijd kunnen varen. We maken gebruik van de SW-factoren van 2015. Daarom hebben we bij inschrijving van elke deelnemer de volgende gegevens nodig:
Naam schipper:
Naam schip:
Gebruik Spinnaker (ja/nee):

Alleen van deelnemers die nog niet eerder hebben meegevaren bij wsv Jachthaven Bruinisse, of als er gegevens gewijzigd zijn, ook graag vermelden:
Zeilnummer (indien aanwezig):
Merk/Type zeiljacht:
Klapschroef (ja/nee):
Boegschroef (ja/nee):
Gebruik speciale voorzeilen (asymetrische spi, gennaker, etc.) (ja/nee):
Gebruik gennaker op vaste boom (ja.nee):
Zeildoek anders dan dacron, polyester of nylon (ja/nee):
Rolgrootzeil (ja/nee):

Inschrijfgeld voor leden: EUR 10,- per boot. Niet-leden: EUR 20,- per boot.
Te voldoen op de dag van de wedstrijd in het clubhuis.

Inschrijven graag zo snel mogelijk, maar uiterlijk donderdag 25 juni, 20:00u. Dat kan door een email te sturen naar marc@wsvjachthavenbruinisse.nl