maandag 24 augustus 2015

Clubzeilwedstrijd, zondag 30 augustus 2015

http://visserwatersport.nl/Op zondag 30 augustus 2015 organiseert wsv Jachthaven Bruinisse de derde clubzeilwedstrijd van het seizoen. De clubwedstrijd is mede mogelijk gemaakt door één van onze sponsors: Visser Watersport.

Inschrijving is geopend voor leden en ligplaatshouders van Jachthaven Bruinisse.

Na afloop, vanaf 17:00u., is er een warm buffet met Nasi Goreng voor de deelnemers en overige leden van de club. Wél vooraf aanmelden. EUR 10,- per persoon.

Programma zondag 30 augustus:
11:00u. Verzamelen in het clubhuis en aanmelden schippers.
11:15u. Palaver (met uitleg startprocedure, te varen baan, etc.)
+/- 12:30u. Start in de buurt van de jachthaven
+/- 15:30u. Finish laatste boot
16:00u. Prijsuitreiking in het clubhuis
17:00u. Nasi Goreng

Zoals gebruikelijk varen we volgens het SW-handicap systeem, zodat snelle en minder snelle boten op een eenvoudige manier met elkaar vergelijkbaar gemaakt kunnen worden en toch een leuke wedstrijd kunnen varen. We maken gebruik van de SW-factoren van 2015. Daarom hebben we bij inschrijving van elke deelnemer de volgende gegevens nodig:
Naam schipper:
Naam schip:
Gebruik Spinnaker (ja/nee):
Warm buffet met aantal personen:

Alleen van deelnemers die nog niet eerder hebben meegevaren bij wsv Jachthaven Bruinisse, of als er gegevens gewijzigd zijn, ook graag vermelden:
Zeilnummer (indien aanwezig):
Merk/Type zeiljacht:
Klapschroef (ja/nee):
Boegschroef (ja/nee):
Gebruik speciale voorzeilen (asymetrische spi, gennaker, etc.) (ja/nee):
Gebruik gennaker op vaste boom (ja.nee):
Zeildoek anders dan dacron, polyester of nylon (ja/nee):
Rolgrootzeil (ja/nee):

Inschrijfgeld wedstrijd: EUR 10,- per boot. Niet-leden: EUR 20,- per boot.
Te voldoen op de dag van de wedstrijd in het clubhuis.

Inschrijven graag zo snel mogelijk, maar uiterlijk donderdag 27 augustus, 20:00u. Dat kan door een email te sturen naar marc@wsvjachthavenbruinisse.nl