dinsdag 18 augustus 2015

Sliptong eten in Colijnsplaat

Op zaterdag 22 augustus 2015 gaan we naar Colijnsplaat. Een mooie gelegenheid om vakantie ervaringen uit te wisselen. De weersverwachting is prima en het tij loopt goed. We eten in de Admiraalskamer van de yachtclub van W.S.V. Noord-Beveland in de haven. Daar is ruimte voor maximaal 40 personen.

Op het menu staan:

Aperatief aan de bar:
Glaasje prosecco, gambastaartjes, stukjes haring, knabbelspek en bitterballen

Hoofdgerecht:
Sliptong of
Heilbot uit de oven met tomatensalsa, knoflook en zeekraal of
Tournedos pepersaus
De hoofdgerechten worden geserveerd met frites en salade

Het menu kost € 27,50 per persoon, inclusief aperatief.
Voor de liefhebbers is er een keuze uit diverse nagerechten (meerprijs € 4,50 per persoon)
Drankjes zijn verder voor eigen rekening.

Het liggeld kost € 1,80 per meter lengte boot + € 2,20 toeristen belasting. Dit bij aankomst zelf gelijk afrekenen bij het havenkantoor. Gelieve bij aanmelding lengte x breedte boot opgeven i.v.m. reservering box.
We kunnen helaas niet allemaal bij elkaar liggen dit mede in verband met de beschikbare boxen.

Je bepaalt zelf je vertrek uit Bruinisse. Hou rekening met de openingstijden van de Zeelandbrug.

17.45u. Verzamelen in de yachtclub van W.S.V. Noord Beveland
18.00u. Prosecco + hapjes
18.30u. Aan tafel voor het diner.

Wie gaat er mee?? Aanmelden, uiterlijk donderdag 20 augustus, door een email te sturen naar Jannette@wsvjachthavenbruinisse.nl. (Naam, bootnaam, lengte, breedte en aantal deelnemers voor diner).