woensdag 30 september 2015

Afsluiting clubseizoen op zaterdag 10 oktober 2015

Uitnodiging voor alle leden van de vereniging.

Op zaterdag 10 oktober a.s. vieren we de afsluiting van het seizoen met een buffet en een groot feest in het clubgebouw.
Deze avond wordt mede mogelijk gemaakt door één van de hoofdsponsors van de vereniging: Jachthaven Bruinisse.

Deze sponsor doet al heel veel voor onze vereniging. Op de feestavond komt er nog een schepje boven op. Jachthaven Bruinisse verloot onder de aanwezige leden een cheque ter waarde van 50% van het liggeld in het volgende seizoen!

Programma:
16:30u. Clubgebouw en bar open
18:00u. Indonesisch buffet
20:00u. Aanvang feestavond met DJ Henk Gravestein (jawel, de Henk die iedereen op de haven kent)
+/- 23:00u. Verloting waardecheque

Kosten voor het buffet: EUR 12,50 p.p. (kinderen EUR 6,25).
Het aantal plaatsen voor het buffet is beperkt. Vol=vol.
s.v.p. tijdig aanmelden (uiterlijk 7 oktober) bij Jannette@wsvjachthavenbruinisse.nl

Note voor de Belgische voetballiefhebbers: U hoeft de wedstrijd Andorra-België niet te missen. Er staan een TV-scherm en stoelen opgesteld in de Mennema-kamer van het clubgebouw.