maandag 14 september 2015

Clubzeilwedstrijd, zondag 27 september 2015

Op zondag 27 september 2015 organiseert wsv Jachthaven Bruinisse de 4e en laatste clubzeilwedstrijd van het seizoen. De clubwedstrijd is mede mogelijk gemaakt door onze trouwe sponsor: ELD Partnership.

Inschrijving is geopend voor leden en ligplaatshouders van Jachthaven Bruinisse.

Programma zondag 27 september 2015:
11:00u. Verzamelen in het clubhuis en aanmelden schippers.
11:15u. Palaver (met uitleg startprocedure, te varen baan, etc.)
+/- 12:30u. Start in de buurt van de jachthaven
+/- 15:30u. Finish laatste boot
16:00u. Prijsuitreiking in het clubhuis

Zoals gebruikelijk varen we volgens het SW-handicap systeem, zodat snelle en minder snelle boten op een eenvoudige manier met elkaar vergelijkbaar gemaakt kunnen worden en toch een leuke wedstrijd kunnen varen. We maken gebruik van de SW-factoren van 2015. Daarom hebben we bij inschrijving van elke deelnemer de volgende gegevens nodig:
Naam schipper:
Naam schip:
Gebruik Spinnaker (ja/nee):

Alleen van deelnemers die nog niet eerder hebben meegevaren bij wsv Jachthaven Bruinisse, of als er gegevens gewijzigd zijn, ook graag vermelden:
Zeilnummer (indien aanwezig):
Merk/Type zeiljacht:
Klapschroef (ja/nee):
Boegschroef (ja/nee):
Gebruik speciale voorzeilen (asymetrische spi, gennaker, etc.) (ja/nee):
Gebruik gennaker op vaste boom (ja.nee):
Zeildoek anders dan dacron, polyester of nylon (ja/nee):
Rolgrootzeil (ja/nee):

Inschrijfgeld wedstrijd: EUR 10,- per boot. Niet-leden: EUR 20,- per boot.
Te voldoen op de dag van de wedstrijd in het clubhuis.

Inschrijven graag zo snel mogelijk, maar uiterlijk donderdag 24 september, 20:00u. Dat kan door een email te sturen naar marc@wsvjachthavenbruinisse.nl