dinsdag 15 september 2015

Mosselavond, zaterdag 26 september 2015

Op zaterdag 26 september 2015 organiseert wsv Jachthaven Bruinisse de jaarlijkse mosselavond voor alle leden. Het is de avond voor de laatste clubzeilwedstrijd van het seizoen. De mosselavond is nadrukkelijk bedoeld voor álle leden, niet alleen voor de zeilers die de volgende ochtend aan de start verschijnen.

Deze avond is mede mogelijk gemaakt door onze fantastische sponsor: Bru 17.
Jannette en Ton zullen voor ons een buffet verzorgen met gekookte mosselen, stokbrood, sausjes, etc. Voor de mensen die geen liefhebber zijn van gekookte mosselen, is er saté.

Vanaf 18:00u staat het buffet klaar in het clubhuis. De club is geopend vanaf 16:30u.

Kosten voor deelname is EUR 10,- per persoon. Kinderen tot 12 jaar: EUR 5,-. Af te rekenen op de dag zelf.
Het aantal plaatsen is beperkt. s.v.p. Zo snel mogelijk aanmelden, maar vóór donderdag 24 september a.s., door een email te sturen naar jannette@wsvjachthavenbruinisse.nl