zaterdag 7 november 2015

2e hands beurs en Snertavond op zaterdag 21 november 2015

Bijna alle leden maken dit wel mee: Aan het eind van het seizoen ga je de boot leeg maken in de
aanloop naar de winter. Dan kom je spullen tegen die je zelf niet meer gebruikt, maar die voor een ander wel eens goed van pas zouden kunnen komen. Zo is een aantal leden op het idee gekomen om een 2e handsbeurs voor watersportartikelen te organiseren:

Op zaterdag 21 november 2015 is het clubgebouw vanaf 16:30u. geopend. Leden van de vereniging kunnen 2e hands watersportartikelen kopen en verkopen. Je mag alles te koop aanbieden, als het maar niet nieuw is en iets met watersport te maken heeft. Als je ons van tevoren een foto stuurt van dingen die je wilt verkopen, kunnen we via Facebook alvast reclame voor je maken. (info@wsvjachthavenbruinisse.nl).

Leden die iets te verkopen hebben, krijgen een (deel van een) tafel ter beschikking. Het is handig om je spulletjes van een prijskaartje te voorzien.

Tijdens en na afloop van de beurs is de bar geopend. Dus ook als je niets wilt kopen of verkopen, ben je van harte welkom.

We sluiten af met de jaarlijkse Snertavond. Vanaf 18:00u. serveren Jannette en Ton de geruchtmakende, overheerlijke, niet-te-evenaren Snert van Ton of Tomatensoep van Jannette. Compleet met (rogge-)brood met spek, stokbrood, etc. Kosten: Eur 7,50 per persoon.

Laat ons s.v.p. gelijk even weten (uiterlijk woensdag 18 november) of je van plan bent om te komen en met hoeveel personen je deel wilt nemen aan de Snertavond: jannette@wsvjachthavenbruinisse.nl.
Jannette en Ton moeten wel namelijk tijdig weten hoeveel soep ze (thuis) moeten maken.

Tot zaterdag 21 november 2015! We rekenen op een grote opkomst.