dinsdag 23 februari 2016

Q-Cup, kennismaking wedstrijdzeilen voor jeugdzeilers

Q-Cup: beginnende jeugd wedstrijd zeilers gezocht voor in Optimist en RS Feva

Op de Grevelingen en het Veerse meer worden 4 wedstrijd dagen georganiseerd voor beginnende wedstrijd jeugd. Zowel in de Optimist als in de RS Feva. Voor boten wordt gezorgd, je hoeft niets mee te nemen. Wedstrijd ervaring is niet nodig, je moet wel al kunnen zeilen.
WSV BRU, zeilschool Aquavitesse en wsv Jachthaven Bruinisse willen een team zeilers samenstellen om aan deze competitie mee te doen.

Q-Cup wedstrijdjes zijn bedoeld voor:
Optimist: jeugd in de leeftijd van 9 tot ongeveer 15 jaar
RS Feva (teams van 2 personen): teams tot ongeveer 17 jaar
Heb je al ervaring met wedstrijdzeilen en heb je een eigen Optimist? Dan kun je waarschijnlijk beter gelijk mee doen met de Delta Combi.
Lokaties en zeildagen:
Zeil & Surfcenter Brouwersdam- 4 september
Zeilschool ’t Veerse Gat - 11 september
Zeilschool de Viking - 16 september
Team BRU (Aquavitesse, WSV BRU en wsv Jachthaven Bruinisse) - 25 september

Meer informatie is ook te vinden op: www.watersporters.nl/q-cup/.
De kosten zijn €15,- per deelnemer per dag.
Van de ouders/begeleiders van de deelnemers vanuit Bruinisse verwachten we dat ze op 25 september mee helpen in de organisatie op de dag zelf.

Heb je interesse om mee te doen? Laat het ons zo snel mogelijk weten. (Het aantal plaatsen en het aantal beschikbare boten is beperkt). Stuur een mail naar info@wsvjachthavenbruinisse.nl.