woensdag 24 februari 2016

Woensdagavondwedstrijden 2016

De woensdagavond wedstrijden worden dit jaar gevaren op elke woensdag in mei en juni. Dat is dus op 4, 11, 18 en 25 mei en op 1, 8, 15, 22 en 29 juni. Er zal rekening gehouden worden met de Nationale Dodenherdenking op 4 mei.

Organisatie is in handen van wsv Herkingen. Er is een Whatsapp palaver, zodat deelnemers uit andere havens direct naar het startgebied kunnen varen.

Om weer een mooi startveld te hebben, zijn ook zeilers met ligplaatsen bij de Herkingen-Marina of in Bruinisse uitgenodigd om deel te nemen. Daarom is er naast het gebruikelijke palaver bij wsv Herkingen, een Whatsapp palaver voor de boten uit de andere havens.

Verder blijven we bij het bekende format: Palaver om 19.00u., startschot om 19.45u. Het startschip bepaalt per boot het aantal te varen rondes. Na afloop gezamenlijk wat drinken in het clubgebouw met de daguitslag. Ook kunnen we wat later in het seizoen de daguitslag met borrel weer eens op de mosselplaat houden. Alle info over de woensdagavond wedstrijden is te vinden bij wsv Herkingen.

Het inschrijfformulier staat hier. Het inschrijfgeld is 10,- Euro voor de gehele reeks, gaarne overmaken naar NL82INGB0004110665 ten name van P.de Man, onder vermelding van woensdagavondwedstrijden en de bootnaam. Vragen kunnen gesteld worden aan woensdagavondwedstrijden@gmail.com.