zaterdag 11 februari 2017

Een terugblik naar 2016 en vooruit naar 2017

Wetenswaardigheden watersportvereniging jachthaven Bruinisse

Het jaar 2017 is al een maand oud, de nieuwjaarsreceptie zit er al weer op en nu op naar de ledenvergadering. Maar eerst nog maar eens terugkijken op het afgelopen jaar en een voorproefje op 2017.

·         De start was natuurlijk de openingstocht: Eerst naar Zierikzee, voor een borrel bij “de Biet” en een heerlijke maaltijd in Grand cafĂ© “de Werf”, waar het nog spannend werd, omdat de tafel met het buffet instortte!

·

De volgende ochtend weer verder naar de Roompot. Wat een wind, dus geen tocht op zee, maar wel een ijskoude steigerborrel (koelkast was niet nodig). Dag drie was een rustdag en dag vier waaien we weer naar de haven. Het was weer leuk en gezellig.
·    In 2017 is er weer een tocht, naar Terneuzen en Middelburg, met een uitstapje naar Gent, klinkt veelbelovend!
Terneuzen, Gent, Middelburg

·        Dan hadden we de clubwedstrijden, altijd weer spannend, maar in 2017 met meer boten, dan kunnen de Zilt en de Mossy op nog meer tegenstand rekenen.

·        Een ander hoogtepunt was het sliptongetjes eten in Colijnsplaat. Nu hadden we de wind eens goed, op allebei de dagen ging het voor de wind! De steigerborrel was nu in aangenamere temperaturen en de sliptongetjes voor herhaling vatbaar. Dat gaat zeker gebeuren in 2017

·     Daarnaast waren er nog andere activiteiten, zoals het midzomer varen

·         en een workshop spinakeren

Zo moet het dus niet!

·         In de eigen haven is ons clubgebouw een mooie ontmoetingsplaats,

·     waar het aan de bar goed toeven is, er altijd gezellige mensen aan de bar staan en er diverse biertjes en andere drankjes gedronken kunnen worden. Maar ook de “eet” activiteiten vinden in ons clubhuis plaats, zoals het Italiaanse buffet en mosselen eten. Dit jaar weer mooie activiteiten en nog meer gezelligheid in de weekenden!

2017 is begonnen we gaan er weer een mooi zeiljaar van maken!