Over ons

De watersportvereniging heeft tot doel de ligplaatshouders van Jachthaven Bruinisse gezelligheid en sportieve uitdagingen te bieden. Jachthaven Bruinisse (vroeger Jachthaven Aquadelta) is een prachtige, moderne haven geworden.

Wij willen graag het gevoel van thuiskomen in de haven stimuleren door gezellige activiteiten te organiseren voor liefhebbers van de watersport. Gezamenlijke vaartochten, interessante workshops met tips en trucs van professionals, jeugdzeilcursussen en af en toe een zeilwedstrijd waaronder de Aquadelta Cup (het clubkampioenschap). En natuurlijk het clubgebouw, midden op het haventerrein met prachtig uitzicht op de haveningang en de Grevelingen. Zo leren we elkaar beter kennen in de haven en zeg nou zelf, dat maakt het toch een stuk gezelliger?

Ons doel is de jachthaven echt als uw thuishaven te laten voelen!

De vereniging bestaat sinds november 1978 onder de naam wsv Aquadelta. In januari 2013 is de naam gewijzigd in wsv Jachthaven Bruinisse.

Het Clubgebouw is te vinden midden op het haventerrein, op de eerste verdieping van het pand aan de Oostzijde naast het Havenkantoor. Het clubgebouw is bedoeld voor leden van de vereniging en hun gasten.

Bezoekadres: Jachthavenweg 61F, 1e etage, 4311 NC  BRUINISSE
Correspondentie adres: Oosterscheldestraat 162, 4302 WK  ZIERIKZEE

wsv Jachthaven Bruinisse is een vereniging zonder haven of ligplaatsen. De jachthaven is eigendom van Den Daas Groep en voor vragen over ligplaatsen (ook passanten) verwijzen we graag naar de site van Jachthaven Bruinisse.