Lid worden?

De procedure om lid te worden van de vereniging is eenvoudig.

Hieronder staat een link naar het online inschrijfformulier. We willen graag het volgende weten:

Naam:
Adres:
Telefoonnummer:
Geboortedatum:
Naam schip:
Type schip:
Categorie (zeil/motorjacht):
Ligplaats:
Emailadres:
(evt.) Naam partner:
(evt.) Naam kind(eren) en geboortedata:

De contributie is EUR 77,- per kalenderjaar. Dat is inclusief de afdracht aan het Watersportverbond van EUR 20,- per jaar. Het lidmaatschap is per boot. Meestal is één persoon per boot lid. Die heeft stemrecht en betaalt contributie. Gezinsleden zijn automatisch lid. Zij mogen aan alle activiteiten mee doen, zijn welkom in het clubhuis, hebben geen stemrecht en hoeven ook geen extra contributie af te dragen.

Het bankrekeningnummer van de vereniging is: NL89 RABO 0349 7087 70 t.n.v. WSV Jachthaven Bruinisse. Voor betalingen vanuit andere landen zijn deze gegevens wellicht ook van belang: BIC RABONL2U.

S.v.p. bij de betaling vermelden: WSV-nieuw lid
Zodra de betaling is ontvangen, word je aangemerkt als lid en aangemeld als lid bij het Watersportverbond.
Als lid van de vereniging, ben je dus ook gelijk lid van het Watersportverbond. Als je eenmaal lid bent, kun je o.a. bij het verbond een startlicentie aanvragen, waarmee je deel kunt nemen aan de officiële zeilwedstrijden die zijn opgenomen in de nationale wedstrijdkalender. Maar dat is niet het enige. Kijk op www.watersportverbond.nl wat het verbond allemaal voor de watersporters doet.

Klik hier voor het online inschrijfformulier.

Het is ook mogelijk om even langs te komen op het clubgebouw. Daar liggen inschrijfkaartjes klaar op de bar. Dan kun je direct lid worden en krijg je gelijk het clubvaantje mee.

Een reactie posten