Clubgebouw

De vereniging heeft een clubgebouw, een ontmoetingsplek met een bar, prachtig uitzicht op de ingang van de haven en over de Grevelingen en vooral veel enthousiaste watersporters.
Natuurlijk zijn ligplaatshouders van jachthaven Bruinisse van harte welkom. Bent u nog geen lid? Geen probleem, de inschrijfkaartjes liggen klaar op de bar. Passanten zijn natuurlijk ook welkom, net zoals wij altijd welkom zijn bij andere verenigingen.

Lokatie:
Jachthavenweg 61f, 1e verdieping, 4311 NC Bruinisse. Vlak naast het havenkantoor.
Ingang via de trap aan de buitenzijde van het pand.

Contact clubgebouw:
Telefoon: 0615223080 (Alleen tijdens openingstijden)
email: info@wsvjachthavenbruinisse.nl

Het clubgebouw beschikt over een eigen breedband WiFi-netwerk. Toegang is gratis voor bezoekers van de club.

De vaste openingstijden zijn:
April tot en met oktober:

Elke eerste vrijdag van de maand verenigingsborrel.
Overige vrijdag- en zaterdagavonden is het clubhuis op beschikbaarheid van barpersoneel open (zie whatsApp groep en “open” bordjes clubhuis)

Ligplaatshouders en passanten zijn welkom

Tijdens evenementen zoals op de evenementenkalender vermeld.

Barcommissie
Als vrijwilliger achter de bar draag je een steentje bij aan een belangrijke faciliteit van de club. Het is tegelijk een uitstekende mogelijkheid om clubleden te leren kennen. We kunnen nog genoeg hulp gebruiken om het schema van bardiensten helemaal gevuld te krijgen.

N.B. Hou de actuele berichten op de website, en in de gaten.

Een reactie posten