Gebruik clubhuis

Ook u kunt ons mooie clubhuis gebruiken !

De faciliteiten in ons clubhuis en de ligging lenen zich heel goed voor een feestje, een training, workshop of vergadering. Maar ook de doop van uw nieuw boot, verjaardagen en jubilea kunnen gevierd worden in ons complete clubhuis.

Het clubhuis kunnen leden en niet-leden daarvoor huren (inclusief afname consumpties). Het mag duidelijk zijn dat WSV-leden voorrang hebben. Voor sponsoren en havenrelaties maken we speciale afspraken.

Wij verzorgen graag uw zeilverenigingsuitje. Zo mochten wij vorig seizoen de Najadclub verwennen met een aangeklede borrel op vrijdagavond, op zaterdagmorgen palaver van de clubwedstrijd met koffie en gebak en zondagmorgen een afscheidsontbijt.
Alle zorgen en inkopen hebben we uit handen genomen. Het was een groot succes.

Vertel ons uw wensen en wij maken er samen een mooi event van!
Meer weten over de huur van ons clubhuis? Neem hiervoor contact op met Anoes Whitey.