zaterdag 9 april: opening clubseizoen
de eerste zaterdag dat de bar weer geopend wordt

Zondag 10 april  Algemene Ledenvergadering vanaf 1500.

26 mei – 29 mei: hemelvaart Openingstocht

25 juni: Midzomernachttocht naar Bommenede met barbeque

STEIGERBORRELS
Hoe leuk is het om andere families aan de steiger iets beter te leren kennen? Een aantal jaren geleden is steiger M hiermee gestart en was een groot succes. Daaruit zijn leuke contacten en vriendschappen voortgekomen. Daarom wil de Watersportvereniging Bruinisse (de WSV) deze ‘steigerborrels’ weer gaan oppakken. Nu alleen niet op de steiger maar in ons gezellige WSV-clubhuis.

We organiseren de borrels op een vrijdagavond vanaf 19.30 uur in het WSV clubhuis.

Wanneer is uw steiger aan de beurt?
– vrijdagavond 3 juni: steigers N-O-P
– vrijdagavond 24 juni: steigers J-K-L-M
– vrijdagavond 1 juli: steigers F-G-H-I
– vrijdagavond 8 juli: steigers A-B-C-D-E

Mocht je op een specifieke datum niet kunnen, dan ben je uiteraard altijd welkom op een andere vrijdagavond met andere steigers. Neem vooral je steigervrienden mee.

Zaterdag 24 September om 18.00 uur – Mosselavond!! Geef jezelf op via info@wsvjachthavenbruinisse.nl

26 november winterklaar maak dag
25/11/2022
clubhuis

Beste leden en niet-leden,

Het lijkt nog even ver weg met de prachtige nazomer dagen die er nu nog zijn, maar langzaam plannen we de voorbereidingen voor kouder weer in.

Op zaterdag 26 november is de hele dag het clubhuis open voor warme dranken en soep, zodat je tijdens het klussen even kan bijkomen.

Vanaf 1700 dan een ongetwijfeld welverdiende borrel en wat te eten (info volgt).

Voor degenen die voor het eerst de boot winterklaar maken:

Je boot (zeil)klaar voor de winter in 4 stappen – Zeilen

Vragen of lid worden van de WSV/vereniging? Stuur een mail naar info@wsvjachthavenbruinisse.nl of benader een van de bestuursleden.