Kalender

SAVE THE DATE
Zondag 15 december Algemene Ledenvergadering.
Aanvang 16.00 uur. Inloop 15.30 uur
En van 14.30-15.30 uur een korte wandeling.
Wij zorgen voor erwtensoep.

Zondag 3 februari – Nieuwjaarsborrel met winterwandeling

Zondag 17 maart –  Algemene ledenvergadering

Zaterdag 11 mei – Lustrum Openingsfeest (WSV 40 jaar)

Zaterdag 18 mei – Vrijwilligersavond (20.00 uur)
Dit is een ‘dankavond’ voor de vrijwilligers van het afgelopen jaar en tegelijkertijd een kennismaking met mensen die iets voor de vereniging willen betekenen in de zin van bardienst en of het organiseren van een evenement. Iedereen is welkom.

Vrijdag 24 mei – 40 mijl van Bruinisse 

Vrijdag 7 juni/zaterdag 8 juni – Pinkstertocht Antwerpen
Onze jaarlijkse tocht gaat dit jaar naar Antwerpen.
Voor het programma en deelname klik hier.

STEIGERBORRELS
Hoe leuk is het om andere families aan de steiger iets beter te leren kennen? Een aantal jaren geleden is steiger M hiermee gestart en was een groot succes. Daaruit zijn leuke contacten en vriendschappen voortgekomen. Daarom wil de Watersportvereniging Bruinisse (de WSV) deze ‘steigerborrels’ weer gaan oppakken. Nu alleen niet op de steiger maar in ons gezellige WSV-clubhuis.

We organiseren de borrels op een vrijdagavond vanaf 19.30 uur in het WSV clubhuis.

Wanneer is uw steiger aan de beurt?
– vrijdagavond 21 juni: steigers N-O-P
– vrijdagavond 28 juni: steigers J-K-L-M
– vrijdagavond 5 juli: steigers F-G-H-I
– vrijdagavond 12 juli: steigers A-B-C-D-E

Mocht je op een specifieke datum niet kunnen, dan ben je uiteraard altijd welkom op een andere vrijdagavond met andere steigers. Neem vooral je steigervrienden mee.

Zaterdag 22 juni – Midzomernachttocht naar Bommenede met barbeque

Zaterdag 7 september – Mosselavond
– voor leden en niet-leden

Donderdag 12 september Business Yacht Rally
Schrijf je nog snel in voor de laatste plaatsen voor de Business Yacht Rally op 12 september 2019. Inmiddels hebben 15 boten zich al ingeschreven. Er zijn enkele plaatsen beschikbaar. Dit business to business event is het initiatief van vier ondernemers, allen met hun boot gelegen aan de M steiger.
En leuk om te weten dat er ook nog een goed doel aan is verbonden: Care for Life. Een stichting die zich inzet voor kinderen die chronisch, levesbedreigend of terminaal ziek zijn en voor kinderen met een handicap. Zie meer http://www.careforlife.nl

Wil je meer weten of wil je meedoen met jouw boot of gewoon meezeilen met een van de deelnemende boten? Kijk dan op: www.businessyachtrally.nl en meld je aan!

De ELD Mosselcup (zeilwedstrijd op 22 september) wordt verplaatst naar 2020, dit i.v.m. havenfeest deze dag. 

Zaterdagavond 28 september Mosselavond

Zaterdagavond 12 oktober Bar vrijwilligersavond. IS VERPLAATST NAAR EEN NADER TE BEPALEN DATUM

Zaterdag 26 oktober – Sluiting van het zeilseizoen
Leden koken voor leden.

Om het seizoen feestelijk te eindigen is het idee opgevat om dit te combineren met een ander evenement wat in het verleden altijd veel positieve reacties heeft mogen ontvangen: leden-koken-voor-leden.

Het format is eenvoudig: je bereidt iets lekkers, neemt het mee naar het clubhuis en met al dat lekkers stellen we een warm & koud buffet samen waarin iedereen naar hartenlust kan kiezen. Als iedereen zorgt dat er voldoende is voor zichzelf zal er (gemiddelde genomen) voor alle aanwezigen een lekker gevarieerde maaltijd staan te wachten!

In het clubhuis beschikken we over een oven en magnetron om, indien gewenst, de ‘finishing touch’ aan de creatie te geven. Ook op het fornuis kan een pan nog snel even op gewarmd worden. Het is echter niet de bedoeling dat er in het clubhuis gekookt gaat worden!

Gezellig als jullie er ook bij zijn!
En ook niet-leden / introducés zijn van harte welkom!

Vragen of lid worden van de WSV/vereniging? Stuur een mail naar info@wsvjachthavenbruinisse.nl of benader een van de bestuursleden.