zaterdag 9 april: opening clubseizoen
de eerste zaterdag dat de bar weer geopend wordt

Zondag 10 april  Algemene Ledenvergadering vanaf 1500.

26 mei – 29 mei: hemelvaart Openingstocht

25 juni: Midzomernachttocht naar Bommenede met barbeque

STEIGERBORRELS
Hoe leuk is het om andere families aan de steiger iets beter te leren kennen? Een aantal jaren geleden is steiger M hiermee gestart en was een groot succes. Daaruit zijn leuke contacten en vriendschappen voortgekomen. Daarom wil de Watersportvereniging Bruinisse (de WSV) deze ‘steigerborrels’ weer gaan oppakken. Nu alleen niet op de steiger maar in ons gezellige WSV-clubhuis.

We organiseren de borrels op een vrijdagavond vanaf 19.30 uur in het WSV clubhuis.

Wanneer is uw steiger aan de beurt?
– vrijdagavond 3 juni: steigers N-O-P
– vrijdagavond 24 juni: steigers J-K-L-M
– vrijdagavond 1 juli: steigers F-G-H-I
– vrijdagavond 8 juli: steigers A-B-C-D-E

Mocht je op een specifieke datum niet kunnen, dan ben je uiteraard altijd welkom op een andere vrijdagavond met andere steigers. Neem vooral je steigervrienden mee.

Zaterdag 17 September om 18.00 uur – Mosselavond!! Geef jezelf op via info@wsvjachthavenbruinisse.nl

Zaterdag 23 oktober – Sluiting van het zeilseizoen
Leden koken voor leden.

Om het seizoen feestelijk te eindigen is het idee opgevat om dit te combineren met een ander evenement wat in het verleden altijd veel positieve reacties heeft mogen ontvangen: leden-koken-voor-leden.

Het format is eenvoudig: je bereidt iets lekkers, neemt het mee naar het clubhuis en met al dat lekkers stellen we een warm & koud buffet samen waarin iedereen naar hartenlust kan kiezen. Als iedereen zorgt dat er voldoende is voor zichzelf zal er (gemiddelde genomen) voor alle aanwezigen een lekker gevarieerde maaltijd staan te wachten!

In het clubhuis beschikken we over een oven en magnetron om, indien gewenst, de ‘finishing touch’ aan de creatie te geven. Ook op het fornuis kan een pan nog snel even op gewarmd worden. Het is echter niet de bedoeling dat er in het clubhuis gekookt gaat worden!

Gezellig als jullie er ook bij zijn!
En ook niet-leden / introducés zijn van harte welkom!

Vragen of lid worden van de WSV/vereniging? Stuur een mail naar info@wsvjachthavenbruinisse.nl of benader een van de bestuursleden.