LEDEN KOKEN VOOR LEDEN – ZATERDAG 26 OKTOBER

Het seizoen loopt voor de meeste van ons langzaam ten einde. Sommige zullen wellicht nog aan de Grevelingen-cup meedoen of nog even wachten op een mooie najaars- of winter weekend; anderen hebben de boot al op het droge en kijken al weer smachtend uit naar het voorjaar (of de winterklusjes).

Om het seizoen feestelijk te eindigen is het idee opgevat om dit te combineren met een ander evenement wat in het verleden altijd veel positieve reacties heeft mogen ontvangen: leden-koken-voor-leden.

Het format is eenvoudig: je bereidt iets lekkers, neemt het mee naar het clubhuis en met al dat lekkers stellen we een warm & koud buffet samen waarin iedereen naar hartenlust kan kiezen. Als iedereen zorgt dat er voldoende is voor zichzelf zal er (gemiddelde genomen) voor alle aanwezigen een lekker gevarieerde maaltijd staan te wachten!

In het clubhuis beschikken we over een oven en magnetron om, indien gewenst, de ‘finishing touch’ aan de creatie te geven. Ook op het fornuis kan een pan nog snel even op gewarmd worden. Het is echter niet de bedoeling dat er in het clubhuis gekookt gaat worden!

Gezellig als jullie er ook bij zijn!
En ook niet-leden / introducés zijn van harte welkom!