Nieuwjaarsborrel 19 januari 2020

Hierbij nodigen wij je uit voor de jaarlijkse Nieuwjaarsborrel.
Locatie: Clubhuis
Alle ligplaatshouders zijn van harte welkom.

Voorafgaand is er een speciale ALV zijn voor WSV leden.
Waarbij we speciale aandacht vragen voor het volgende:
Voor de watersportvereniging jachthaven Bruinisse zijn we op zoek naar 3 nieuwe bestuursleden die de functies van voorzitter, secretaris en penningmeester op zich willen nemen.

De vereniging is financieel gezond en zowel de leden als financiële administratie alsmede communicatiekanalen zijn op orde. Doordat een speciaal voor verenigingen ontworpen beheerssysteem (Twizzit) in gebruik is genomen zijn mutaties, nieuwsbrieven en berichten efficient en overzichtelijk te maken en te beheren.

De doelstelling van de vereniging is voornamelijk het stimuleren van het netwerken onder bootbezitters waarbij het clubhuis, naast het havenkantoor, het beschikbare en goed ingerichte ontmoetingspunt is. Het clubhuis wordt op dit moment gerund door een enthousiast team van vrijwilligers onder leiding van een ervaren lid van de vereniging.

Doordat bovengenoemde basis op orde is en de doelstelling van de vereniging beperkt en overzichtelijk is zal de uitoefening van de bestuurlijke taken ca 20-30 uur/jaar bedragen. De vereniging heeft een bestuurders aansprakelijkheid verzekering afgesloten die de bestuurders afdoende beschermd tegen de aan deze functie verbonden formele aanspraken.

Trekt het je aan een van deze bestuurlijke taken op je te nemen of heb je verdere vragen over de functies? Meld je dan (aan) bij de huidige secretaris; Fred van Beers op fredvanbeers@tele2.nl